Tillbaka igen

Nackont, illamående, ryggont och helt orkelöst. Det är som att jag har fått en mängd graviditetssymptom utan någon graviditet… Nu är jag dock på fötterna igen och de tre dagarna i sängen förra veckan gjorde mig gott. Jag fixade och donade lite hemma men tog det mest lugnt, och det behövdes. Igår blev det första doppet för i år, det var härligt uppfriskande. Jag älskar att simm. Jag tror inte att det finns någon annanstans där jag känner mig så trygg, stark och smidig. Även när vattnet är lite kallt, som igår, så genomforas jag av total lycka. Jag blir inte riktigt lika euforisk av bassängbad – men nästan. 

Nu är det vardag och full fart igen. Känner att kroppen inte riktigt vill så jag försöker att ta det lite lugnt. Kan glädja mig åt att det är en hyfsat kort vecka – jag jobbar på fredag men det blir en härlig ledig torsdag i varje fall! Maten har gått sådär och jag förväntar mig ett plus denna vecka. Surt men jag vet i varje fall att jag har mig själv att skylla…

Är nu inne i den jobbigaste delen av väntanfasen; tiden mellan ägglossning och mens. Ska det ha lyckats denna gång, eller kommer det vara ytterligare en månad med besvikelser? Om ett par veckor vet jag säkert, men ni vet hur det är: jag vill veta NU! 

2 tankar om “Tillbaka igen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s