Inspiration

Efter författarsamtalet igår så känner jag mig full av inspiration till att skriva något; något spännande, magiskt, kittlande, en sådan där värld som man bara slukas av och där tiden stannar när man läser, och man blir svindlande lycklig och desperat förtvivlad i samklang med karaktärerna. En värld där inget är på låtsas och inget är på riktigt, där de onda är onda coch de goda är goda. Kanske kan jag plocka med mig denna känsla in i ett nytt äventyr? Jag hoppas det!

Jag vill inte ens kommentera vägningen, säger bara att jag har mig själv att skylla och just nu ser det inte ljust ut. Motivationen är nere på noll och jag har ont i kroppen: nacken, ryggen, benen, lederna, fötterna, vristerna, huvudet och armbågen. Ont i handlederna och ont i hjärtat. Jag hoppas att lite ledig tid kommer att bota det hela så att jag nästa vecka kan återuppstå, skinande och ny. Med frisk luft i lungorna, mycket nog att bära mig över alla bekymmer, all ängslan, all oro och sorg.

Upp och iväg!

2 tankar om “Inspiration

  1. Misströsta inte! Det är så här livet ser ut, aldrig spikrakt! Tänk på att du gör om ditt levnadssätt för att det ska hålla livet ut och då är det så här det ser ut med bra och dåliga matveckor! Hoppas du mår bättre kroppsligt snart, förstår att det känns extra jobbigt då.. men försök att se detta långsiktigt!

  2. Hej! Misströsta inte! Det är så här livet ser ut, aldrig spikrakt! Tänk på att du gör om ditt levnadssätt för att det ska hålla livet ut och då är det så här det ser ut med bra och dåliga matveckor! Hoppas du mår bättre kroppsligt snart, förstår att det känns extra jobbigt då.. men försök att se detta långsiktigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s